Tanáraink:

Judit

1991-ben diplomáztam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szolfézs- karvezetés szakán, majd elvégeztem a Zeneakadémia Zongorakísérő- korrepetitor szakát. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem zeneiskolai szolfézs oktatás és vizsgáztatás területén. Komplex kihívás, hogy a hallgatók egy része számára itt a szolfézs csak egy szükséges “rossz”, egy kötelező elem a hangszeres főtárgyak mellett, míg mások számára ez egy sikeres zenei pályára vezető életcél része. Örömmel tölt el, hogy közös munkánk során végül mindkét tábor számára  érdekessé és élvezetessé válik a zene tudományának ezen része is.

Nagy számban készítettem fel hallgatókat zeneművészeti szakközépiskolai és felsőoktatási szakok szolfézs felvételi vizsgájára. Gyakran keresnek meg óvónő- és tanítóképző főiskolai felvételizők az ének meghallgatásra való sikeres felkészülés érdekében. Érdekes és izgalmas terület a gimnáziumi ének érettségi felkészítés, mert egyre többen ismerik fel az ebben rejlő “viszonylag” könnyű pontszerzési  lehetőségek előnyeit.

Örömmel  várom minden érdeklődő jelentkezését akinek értő és gyakorlott segítőre van szüksége a fenti területeken. Ha a fenti lehetőségek felkeltették figyelmedet, a megfelelő menüpontokban ezekről részletes leírást találsz.