A különórák általi többletterhelésnek csak egy része maga az óra, ezt tovább növeli az oda- és visszautazásra fordított idő és költség.  Ezért érthető módon megnőtt az érdeklődés a távoktatás iránt, amire a kor technikai színvonala mellett minden lehetőség adott.

Nyelvoktatás területén ma már senki sem ütközik meg ezen.  Kissé szokatlan ugyanakkor, hogy ezt a módszert szolfézs és ének oktatására is használhatjuk. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk és ma már bizton állíthatjuk: a távoktatás előnyei messze meghaladják a technika alkalmazása során előforduló, leküzdhető nehézségeket.

Elsődleges oktatási platformunk a Skype. Az órák és általában az együttműködés során szükség lehet még néhány közismert (vagy kevésbé ismert de ingyenes) program telepítésére.

A javasolt metódus a következő:

  • Amennyiben érdeklődsz szolgáltatásaink iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.
  • A megbeszélt időben lebonyolíthatjuk az első tájékozódó videotalálkozót, ahol egyeztethetjük céljaidat, igényeidet és meglévő ismereteidet. Ezek alapján felmérhetjük a közös munka várható volumenét és a céljaid realitását. Igen, van olyan cél amit az erre rendelkezésre álló idő alapján mi is megvalósíthatatlannak látunk, de ezt nem szoktuk eltitkolni.  Megismerheted oktatónkat és eldöntheted kívánsz-e belevágni a közös munkába. Ekkor van lehetőség a technikai jellegű kérdések tisztázására is. Ez a megbeszélés általában 30-60 percet vesz igénybe és ingyenes.

Az órákra előre egyeztetett időpontban kerülhet sor. Egy foglalkozás időtartama 60 perc. Kérjük olvasd el a lap alján az időpontfoglalásra, lemondásra, késésre és a fizetésre vonatkozó feltételeket.

Áraink:

60 perc alkalmanként 4.000 Ft

Tanáraink vállalkozás bejelentett alkalmazottaiként, jogkövető módon dolgoznak. Minden tanóráról és ehhez tartozó befizetésről számlát adunk. A fenti árak alanyi ÁFA mentesek, azokat ÁFA nem terheli.

A díjak kifizetésének módja: előreutalás vállalkozói bankszámlára.

Egyeztetett időpont díjmentes lemondására legkésőbb 24 órával korábban van lehetőség. 24 órán belüli lemondás esetén az óradíjat érvényesítjük. Ha az órát Neked felróható okból (ilyen lehet a Te oldaladon jelentkező számítástechnikai akadály is) késve tudjuk elkezdeni, az az óra rövidülésével jár, mivel utánad is van rögzített időpont. A késéssel elveszett időt jóváírni nem tudjuk. Ha az órát mi mondjuk le az egyeztetett időponthoz képest 24 órán belül, akkor azt természetesen nem kell kifizetned és a következő egyeztetett órádból 30 perc ingyenes. Ha az órát nekünk felróható (akár technikai) okból nem tudjuk elkezdeni időben és ezért az órád x perccel rövidebb, akkor a következő órádból x+30 perc ingyenes. Megvásárolt bérletet nem áll módunkban visszatéríteni ezért javasoljuk, csak akkor vásárolj bérletet, ha már biztos vagy a dolgodban és a bérlet maradéktalan felhasználásában. Amennyiben mi nem tudjuk biztosítani a bérlet felhasználását, annak fel nem használt időarányos részét visszautaljuk arra a számlára ahonnan az utalás érkezett.

A fenti tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes feltételeket a szolgáltatási szerződés tartalmaz, melyet még az első átutalás előtt tanulmányozásra megküldünk.