A különórák általi többletterhelésnek csak egy része maga az óra, ezt tovább növeli az oda- és visszautazásra fordított idő és költség.  Ezért érthető módon megnőtt az érdeklődés a távoktatás iránt, amire a kor technikai színvonala mellett minden lehetőség adott.

Nyelvoktatás területén ma már senki sem ütközik meg ezen.  Kissé szokatlan ugyanakkor, hogy ezt a módszert szolfézs és ének oktatására is használhatjuk. Sok tapasztalatot gyűjtöttem én is az elmúlt időszakban: a távoktatás előnyei messze meghaladják a technika alkalmazása során előforduló, leküzdhető nehézségeket.

Elsődleges oktatási felületem a Skype, de igény szerint más felületeket is szívesen kipróbálok. Az órák és általában az együttműködés során szükség lehet még néhány közismert (vagy kevésbé ismert de ingyenes) program telepítésére.

A javasolt metódus a következő:

  • Amennyiben érdeklődsz szolgáltatásom iránt, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem valamelyikén (telefon, e-mail)
  • A megbeszélt időben lebonyolíthatjuk az első tájékozódó videotalálkozót, ahol egyeztetjük céljaidat, igényeidet és meglévő ismereteidet. Megismerkedhetsz velem és eldöntheted, kívánsz-e belevágni a közös munkába? Ekkor van lehetőség a technikai jellegű kérdések tisztázására is. Ez a megbeszélés általában 30-40 percet vesz igénybe és ingyenes.

Az órákra előre egyeztetett időpontban kerülhet sor. Egy foglalkozás időtartama 60 perc. Kérjük olvasd el a lap alján az időpontfoglalásra, lemondásra, késésre és a fizetésre vonatkozó feltételeket.

Árak:

60 perc alkalmanként 5.000 Ft

Munkámat vállalkozás bejelentett alkalmazottjaként végzem. Minden tanóráról és ehhez tartozó befizetésről számlát adok. A fenti árak alanyi ÁFA mentesek, azokat ÁFA nem terheli.

A díjak kifizetésének módja: előreutalás vállalkozói bankszámlára.

Egyeztetett időpont díjmentes lemondására legkésőbb 24 órával korábban van lehetőség. 24 órán belüli lemondás esetén az óradíjat érvényesítjük. Ha az órát Neked felróható okból (ilyen lehet a Te oldaladon jelentkező számítástechnikai akadály is) késve tudjuk elkezdeni, az az óra rövidülésével jár, mivel utánad is van rögzített időpont. A késéssel elveszett időt jóváírni nem tudom. Ha az órát a tanár mondja le az egyeztetett időponthoz képest 24 órán belül, akkor azt természetesen nem kell kifizetned és a következő egyeztetett órádból 30 perc ingyenes. Megvásárolt bérletet nem áll módunkban visszatéríteni ezért javasoljuk, csak akkor vásárolj meg több órát, ha már biztos vagy a dolgodban és az órák maradéktalan felhasználásában. Amennyiben én nem tudom biztosítani a bérlet felhasználását, annak fel nem használt időarányos részét visszautalom arra a számlára, ahonnan az utalás érkezett.